Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

PEGASUS MED

AUTOMATIZIM, CILESI, STANDARD

Akrediti-ISO15189

LABORATOR I AKREDITUAR ISO 15189

Sherbimet tona

Laboratori I analizave

Në Pegasus Med kryen nje gamë e gjerë analizash hematologjike, biokimike, imunologjike, serologjike, koagulimi, mikrobiologjike, teste alergjie etj

Imazheria

Ne Pegasus Med mund te kryeni Ekografi abdominale, gjinekologjike, obstetrike, te tiroideve dhe indeve te buta etj, si edhe DEXA-Osteodensitometri kockore me aparate te fjales se fundit te teknologjise

Konsulta Mjekesore

Ne Pegasus Med mund te kryeni vizita dhe konsulta me mjeke te specialiteteve te ndryshme

Rreth nesh

Rreth-nesh

Zbuloni më shumë rreth nesh dhe punës që bëjmë

Lajmet tona

  • Me ne fund, Ne Pegasus Med vjen inovacioni me I shumepritur ne fushen e diagnozes se COVID 19! Me aparatin ID NOW te ABBOTT Diagnostics, ne mund te kryejme TESTIN MOLEKULAR (PCR) PER COVID 19 NE ME PAK SE 15 MINUTA! Ky eshte testi me I shpejte molekular I cili ka marre edhe AUTORIZIMIN E EMERGJENCES NGA FDA per dedektimin e SARS-COV-2. ID NOW ofron komoditet maksimal, ndryshe nga cdo teknike tjeter, pasi testi mund te kryhet me nje tampon te thjeshte nazal I cili nuk I kalon kufijte e hundes

OFERTA/TE REJA

Certifikata dhe kontrolli I kualitetit