Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Konsulta Mjekesore

Home  /  Sherbimet  /  Konsulta Mjekesore

Konsulta me mjek Endokrinolog + Ekografi Tiroide, indesh te buta etj.

Konsulta me mjek Obstetër – Gjinekolog + Ekografi Gjinekologjike, Eko Morfologjike, paketa të vlerësimit te riskut për tremujorin I dhe II etj.

Konsulta me mjek Rheumatolog + densitometri kockore.

Konsulta me mjek Gastro-Hepatolog + Eko abdominale.

Konsulta me mjek Alergolog + Teste alergjie baze dhe molekulare.

Konsulta me mjek Hematolog, etj.