Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Misioni yne

Pegasus Med

Premtim per jeten

Laboratori Pegasus Med ka në fokus të tij pacientin.

Qëllimi ynë është dhënia e rezultateve me një cilësi maksimale duke I kushtuar rëndësi të vecantë cdo detaji të procesit të plotë analitik, që nga udhëzimi I pacientit para marrjes së kampionit deri në dhënien e rezultateve.

Për të përmbushur këtë mission, në laboratorin tonë përdoren teknologjitë më të avancuara dhe staf I kualifikuar.

Duke ndjekur këto parime dhe duke pasur kryefjalë cilësinë, laboratori Pegasus Med ka arritur të akreditohet sipas standardit ISO 15189 I cili aplikohet kudo në botë për të vlerësuar kompetencat e një laboratori mjekësor.