Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Stafi yne

Stafi I Pegasus Med përfshin mjekë, teknikë laboratori dhe infermierë, të cilët bëjnë bashkë frymën e edukimit dhe trajnimit të vazhdueshëm, me eksperiencën shumëvjecare në laborator.

Stafi ynë përditësohet në menyrë të vazhdueshme me të rejat e fundit të fushës sonë, nëpërmjet konferencave, seminareve e trajnimeve brenda dhe sidomos jashtë vendit, duke marrë pjesë shpesh herë edhe në specializime disa mujore jashtë Shqiperisë.

Në këtë mënyrë, tek ne mbizotëron vazhdimisht fryma e ndryshimit dhe e permirësimit, duke u bazuar në eksperiencat e marra nga laboratorët e huaj.